Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emiljanoaluku gostima fc
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Domi met een harde bal richting middenveld. Hoxha kopt de bal weg. Sekiraqa heeft problemen om de bal te vangen. Dumani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Harxhi is nu in balbezit. Deçolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Deçolli met een sublieme pass. Lala rent richting de bal. Lala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Daar is Pacolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dili rent richting de bal. Pacolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dili onderschept slim de pass. Dili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Deçolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Deçolli geeft de bal voor. Hoxha rent richting de bal. Lala verovert de bal door een tackle van achteren. Lala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Deçolli speelt de bal door. Bardhi rent richting de bal. Bardhi geeft een hoge lob. Lala rent richting de bal. Lala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emiljanoaluku 55%, gostima fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
emiljanoaluku - gostima fc 0:0

46e minuut.
Pacolli speelt de bal door. Dumani is nu in balbezit. Dumani met een sublieme pass. Xhanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhanari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Sekiraqa rent richting de bal. Dumani onderschept slim de pass. Sekiraqa begaat een overtreding. Dumani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dumani kan niet meer verder spelen. Galica komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Konushevci met een sublieme pass. Pacolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacolli met een sublieme pass. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emiljanoaluku - gostima fc 0:1

76e minuut.
Hoxha met een sublieme pass. Fana is nu in balbezit. Fana passt de bal met de wreef. Xhanari rent richting de bal. Xhanari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Harxhi met een sublieme pass. Muzaku bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoxha. Hoxha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emiljanoaluku 38%, gostima fc 62%.
emiljanoaluku - gostima fc 0:1