Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid 717 vjaldo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Qosja is nu in balbezit. Qosja haalt uit met een fantastische trap. Skrapari kopt de bal weg. Qosja rent richting de bal. Qosja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Doeltrap. Rushiti met een harde bal richting middenveld. Agjani kopt de bal weg. Çunaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Çunaku schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Brozi met een sublieme pass. Klungelig pakt Hyseni de bal. Galica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galica krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ngjeci is nu in balbezit. Tare onderschept slim de pass. Tare geeft de bal voor. Çunaku rent richting de bal. Çunaku haalt uit met een fantastische trap. Rushiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ngjeci zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gjoni de bal. Çunaku is nu in balbezit. Çunaku draait met de bal, schiet en ... Rushiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 717 - vjaldo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 717 40%, vjaldo 60%.
Real Madrid 717 - vjaldo 0:1

55e minuut.
Cena bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica rent richting de bal. Galica passt de bal met de wreef. Qosja rent richting de bal. Qosja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Madrid 717 - vjaldo 1:1

57e minuut.
Jahiu geeft een lange en hoge pass. Çunaku kopt de bal weg. Daar is Tare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Çunaku is nu in balbezit. Galica is nu in balbezit. Çunaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica is nu in balbezit. Galica haalt uit met een fantastische trap. Rushiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 717 - vjaldo 1:2

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kapllani trapt de bal weg van het doel. Cena bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

84e minuut.
Arbana rent richting de bal. Arbana geeft de bal voor. Inworp. Sadiku met een snelle inworp. Agjani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Qosja is nu in balbezit. Qosja passt de bal met de wreef. Gërmizaj kan de bal niet met de borst controleren. Agjani rent richting de bal. Agjani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 717 48%, vjaldo 52%.
Real Madrid 717 - vjaldo 1:2