Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emiljanoaluku Real Madrid 717
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana geeft de bal voor. Daar is Xhanari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xhanari schiet op doel. Rushiti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emiljanoaluku - Real Madrid 717 1:0

6e minuut.
Agjani onderschept slim de pass. Agjani met een sublieme pass. Qosja rent richting de bal. Qosja draait met de bal, schiet en ... Konçi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konushevci bokst de bal weg.

11e minuut.
Harxhi verovert de bal door een tackle van achteren. Harxhi probeert naar een medespeler te passen. Gjoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dili is nu in balbezit. Dili draait met de bal, schiet en ... Paal! Xhanari rent richting de bal. Xhanari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Oseku geeft een hoge lob. Inworp. Dumani met een snelle inworp. Dili rent richting de bal. Dili geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Harxhi probeert naar een medespeler te passen. Dili rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gjyshi. Gjyshi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Konushevci niet meer kan verder spelen. Doko komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Fana met de inworp. Dumani heeft problemen om de bal te vangen. Dumani passt de bal met de wreef. Dili rent richting de bal. Dili geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Tare rent richting de bal. Tare met een sublieme pass. Agjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Qosja rent richting de bal. Qosja draait met de bal, schiet en ... Doko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emiljanoaluku 50%, Real Madrid 717 50%.
emiljanoaluku - Real Madrid 717 1:0

54e minuut.
Lulzimi kopt de bal weg. Lulzimi rent richting de bal. Harxhi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harxhi krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Harxhi is nu in balbezit. Harxhi geeft de bal voor. Shulku kan de bal niet met de borst controleren. Xhanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhanari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emiljanoaluku 71%, Real Madrid 717 29%.
emiljanoaluku - Real Madrid 717 1:0