Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misin Fc ardian
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 13.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Daar is Haxhiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papuçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuçiu schiet op doel. Gjoka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Selmanaj passt de bal zonder na te denken. Zelinka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bardulla. Bardulla krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kuqi met een sublieme pass. Shaipi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Molika de bal onder controle te krijgen. Selmanaj is nu in balbezit. Selmanaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Llaskuci met een harde bal richting middenveld. Nerodimja heeft problemen om de bal te vangen. Sekiraqa is nu in balbezit. Sekiraqa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Luzhaj probeert naar een medespeler te passen. Pretashi rent richting de bal. Nerodimja rent richting de bal. Pretashi verovert de bal door een tackle van achteren. Pretashi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Luzhaj rent richting de bal. Luzhaj probeert naar een medespeler te passen. Nerodimja rent richting de bal. Pretashi verovert de bal door een tackle van achteren. Pretashi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Misin Fc - ardian 1:0

39e minuut.
Gjikokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili onderschept slim de pass. Ismaili met een sublieme pass. Selmanaj rent richting de bal. Selmanaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misin Fc - ardian 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misin Fc 32%, ardian 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Misin Fc - ardian 1:1

50e minuut.
Ismaili geeft een hoge lob. Zelinka kopt de bal weg. Haxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuçiu verovert de bal door een tackle van achteren. Papuçiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pretashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuçiu rent richting de bal. Pretashi is nu in balbezit. Papuçiu rent richting de bal. Papuçiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Shaipi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papuçiu is nu in balbezit. Pretashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misin Fc - ardian 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misin Fc 40%, ardian 60%.
Misin Fc - ardian 2:1