Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shiperi gostima fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Rugova geeft een lange en hoge pass. Alia bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliti onderschept slim de pass. Hashani rent richting de bal. Hashani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
shiperi - gostima fc 1:0

14e minuut.
Domi speelt de bal door. Ahmetaj kopt de bal weg. Jashari bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hashani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hashani schiet op doel. Domi bokst de bal weg.

16e minuut.
Jashari is nu in balbezit. Jashari geeft een hoge lob. Sekiraqa heeft problemen om de bal te vangen. Hashani is nu in balbezit. Hashani haalt uit met een fantastische trap. Domi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shiperi - gostima fc 2:0

17e minuut.
Gozhita is nu in balbezit. Inworp. Gozhita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muzaku is nu in balbezit. Muzaku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rugova met de inworp. Pacolli rent richting de bal. Jashari onderschept slim de pass. Jashari geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bardhi geeft een hoge lob. Hashani rent richting de bal. Batusha is nu in balbezit. Jashari is nu in balbezit. Jashari schiet op doel. Domi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Sekiraqa geeft een hoge lob. Pacolli kopt de bal weg. Teliti speelt de bal door. Hashani is nu in balbezit. Hashani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shiperi - gostima fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shiperi 38%, gostima fc 62%.
shiperi - gostima fc 3:0

49e minuut.
Alia geeft een hoge lob. Inworp. Vuthaj met een snelle inworp. Jashari bereikt de bal nog maar net als eerste. Jashari geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Berishaj geeft de bal voor. Rusi geeft een hoge lob. Batusha heeft problemen om de bal te vangen. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Domi bokst de bal weg.

66e minuut.
Teliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliti passt de bal in één keer door. Rusi speelt de bal door. Hashani is nu in balbezit. Hashani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pacolli passt de bal in één keer door. Jashari is nu in balbezit. Deçolli is nu in balbezit. Jashari onderschept slim de pass. Jashari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shiperi 39%, gostima fc 61%.
shiperi - gostima fc 3:0