Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid 717 gostima fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


25e minuut.
Cena geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gozhita met een snelle inworp. Muzaku rent richting de bal. Muzaku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pacolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Agjani onderschept slim de pass. Agjani passt de bal in één keer door. Qosja rent richting de bal. Qosja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gjyshi rent richting de bal. Muzaku schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gjyshi raakt geblesseerd tijdens het duel. Tare met een snel genomen vrije trap. Qosja rent richting de bal. Deçolli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Deçolli naar de kleedkamers voor een vroege douche. Qosja raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Agjani neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 717 54%, gostima fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madrid 717 - gostima fc 0:0

50e minuut.
Lulzimi is nu in balbezit. Pacolli verovert de bal door een tackle van achteren. Pacolli geeft een lange en hoge pass. Qosja rent richting de bal. Qosja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lulzimi rent richting de bal. Lulzimi geeft een lange en hoge pass. Sekiraqa probeert de bal aan de voet te houden. Agjani is nu in balbezit. Agjani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pacolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacolli probeert naar een medespeler te passen. Tare rent richting de bal. Pacolli onderschept slim de pass. Pacolli draait met de bal, schiet en ... Rushiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Lulzimi met de inworp. Agjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Agjani met een sublieme pass. Sadiku is nu in balbezit. Sadiku haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 717 - gostima fc 1:0

80e minuut.
Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi probeert naar een medespeler te passen. Agjani met een sublieme pass. Qosja rent richting de bal. Qosja draait met de bal, schiet en ... Domi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 717 33%, gostima fc 67%.
Real Madrid 717 - gostima fc 1:0