Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shiperi vjaldo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 13.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Vuthaj passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pashtriku de bal. Pashtriku speelt de bal door. Çunaku is nu in balbezit. Çunaku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ngjeci geeft een lange en hoge pass. Rusi heeft problemen om de bal te vangen. Çunaku is nu in balbezit. Çunaku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gërmizaj is nu in balbezit. Hashani onderschept slim de pass. Jashari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani haalt uit met een fantastische trap. Kapllani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Gërmizaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jashari is nu in balbezit. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jashari is nu in balbezit. Jashari haalt uit met een fantastische trap. Kapllani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Vuthaj rent richting de bal. Vuthaj speelt de bal door. Hoxhallari probeert naar een medespeler te passen. Hashani rent richting de bal. Hashani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shiperi - vjaldo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shiperi 35%, vjaldo 65%.
shiperi - vjaldo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shiperi 46%, vjaldo 54%.
shiperi - vjaldo 1:0