Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid 717 ardian
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 13.9
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Shaipi passt de bal met de wreef. Agjani rent richting de bal. Agjani passt de bal met de wreef. Qosja bereikt de bal nog maar net als eerste. Qosja draait met de bal, schiet en ... Liko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tare speelt de bal door. Kuqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuqi speelt de bal door. Qosja rent richting de bal. Qosja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Gjyshi kopt de bal weg. Nerodimja heeft problemen om de bal te vangen. Tare onderschept slim de pass. Daar is Agjani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agjani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Shaipi rent richting de bal. Gjyshi begaat een overtreding. Shaipi raakt geblesseerd tijdens het duel. Shaipi met een snel genomen vrije trap. Selmanaj rent richting de bal. Selmanaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gjyshi geeft de bal voor. Haxhiu controleert de bal met de borst. Qosja rent richting de bal. Qosja schiet op doel. Klungelig pakt Gjoka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 717 - ardian 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 717 44%, ardian 56%.
Real Madrid 717 - ardian 1:0

64e minuut.
Sadiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sadiku is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agjani neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Liko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 717 - ardian 2:0

73e minuut.
Sadiku geeft de bal voor. Gjoka kopt de bal weg. Daar is Haxhiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qosja is nu in balbezit. Qosja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 717 - ardian 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 717 30%, ardian 70%.
Real Madrid 717 - ardian 3:0