Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korca lorik fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.5
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Lulzimi passt de bal in één keer door. Divjaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Haliti onderschept slim de pass. Lulzimi rent richting de bal. Lulzimi schiet op doel. Bojaxhiu bokst de bal weg.

27e minuut.
Boga geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Haliti de bal onder controle te krijgen. Fukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulzimi is nu in balbezit. Lulzimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fukaj is nu in balbezit. Lulzimi verovert de bal door een tackle van achteren. Lulzimi met een sublieme pass. Divjaka is nu in balbezit. Divjaka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Haliti is nu in balbezit. Haliti geeft de bal voor. Daar is Miftari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasharaj verovert de bal door een tackle van achteren. Jasharaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
korca - lorik fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korca 61%, lorik fc 39%.
korca - lorik fc 0:1

67e minuut.
Divjaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Divjaka passt de bal met de wreef. Daar is Fukaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulzimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulzimi schiet op doel. Bojaxhiu bokst de bal weg. Divjaka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zhinipotoku probeert de bal met de borst te controleren. Divjaka rent richting de bal. Fukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Divjaka verovert de bal door een tackle van achteren. Divjaka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zhinipotoku is nu in balbezit. Zhinipotoku geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasharaj met een snelle inworp. Lulzimi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Brojka met een sublieme pass. Mitrovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrovica probeert naar een medespeler te passen. Divjaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Divjaka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korca 57%, lorik fc 43%.
korca - lorik fc 0:1