Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
genti Gomarët
Normal Tactiek por si banania
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Dervishi passt de bal met de wreef. Zguro rent richting de bal. Troshani verovert de bal door een tackle van achteren. Babamusta rent richting de bal. Babamusta geeft een lange en hoge pass. Berishaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelaj verovert de bal door een tackle van achteren. Nelaj speelt de bal door. Kopili rent richting de bal. Kopili schiet op doel. Berishaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
genti - Gomarët 0:1

35e minuut.
Mukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukaj geeft de bal voor. Troshani is nu in balbezit. Rugova bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugova schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rugova verovert de bal door een tackle van achteren. Rugova probeert naar een medespeler te passen. Balilaj met een sublieme pass. Zguro rent richting de bal. Zguro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genti 58%, Gomarët 42%.
genti - Gomarët 0:1

47e minuut.
Rrustemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rugova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Troshani ... Strafschop! Rugova is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rugova neemt zijn aanloop. Xholi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Dervishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervishi geeft de bal voor. Troshani heeft problemen om de bal te vangen. Zguro is nu in balbezit. Zguro haalt uit met een fantastische trap. Xholi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Roscam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Potoku de bal. Dervishi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dervishi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dervishi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Grami geeft een hoge lob. Inworp. Potoku met de inworp. Elezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elezi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
genti - Gomarët 0:2

88e minuut.
Aliukaj geeft een hoge lob. Potoku kopt de bal weg. Klungelig pakt Babamusta de bal. Rugova is nu in balbezit. Rugova draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genti 46%, Gomarët 54%.
genti - Gomarët 0:2