Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besa Kavaj ACM CUL!
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Multael passt de bal met de wreef. Pashallari is nu in balbezit. Pashallari passt de bal met de wreef. Shalaj is nu in balbezit. Shalaj schiet op doel. Kaçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Besa Kavaj - ACM CUL! 0:1

9e minuut.
Hoxha rent richting de bal. Dede verovert de bal door een tackle van achteren. Dede probeert naar een medespeler te passen. Josipi rent richting de bal. Josipi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Hamza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fetoshi rent richting de bal. Fetoshi speelt de bal door. Shalaj rent richting de bal. Shalaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Fetoshi is nu in balbezit. Fetoshi passt de bal met de wreef. Potera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrovica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Multael passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Šeme de bal. Mitrovica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitrovica krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Šeme verovert de bal door een tackle van achteren. Šeme passt de bal zonder na te denken. Josipi is nu in balbezit. Josipi haalt uit met een fantastische trap. Berani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Besa Kavaj - ACM CUL! 1:1

35e minuut.
Mitrovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipi speelt de bal door. Raifi is nu in balbezit. Dede onderschept slim de pass. Dede schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besa Kavaj 55%, ACM CUL! 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Besa Kavaj - ACM CUL! 1:1

56e minuut.
Potera is nu in balbezit. Mitrovica rent richting de bal. Mitrovica met een sublieme pass. Shalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalaj haalt uit met een fantastische trap. Kaçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Raifi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malko met een snelle inworp. Josipi heeft problemen om de bal te vangen. Josipi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vasajari trapt de bal weg. Potera is nu in balbezit. Potera passt de bal in één keer door. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besa Kavaj - ACM CUL! 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besa Kavaj 46%, ACM CUL! 54%.
Besa Kavaj - ACM CUL! 2:1