Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klevis adelajd veisllari
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Shundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotja rent richting de bal. Shundi begaat een overtreding. Shundi krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Skrapari met een harde bal richting middenveld. Rasha is nu in balbezit. Fani rent richting de bal. Rasha onderschept slim de pass. Rasha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
klevis - adelajd veisllari 0:1

6e minuut.
Halilaj heeft problemen om de bal te vangen. Veliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Halilaj rent richting de bal. Halilaj heeft problemen om de bal te vangen. Halilaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Halilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Fani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fani passt de bal met de wreef. Januzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
klevis - adelajd veisllari 1:1

11e minuut.
Sahiti verovert de bal door een tackle van achteren. Xhemalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahiti maakt een afschuwelijke overtreding. Sahiti krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Xhemalaj de bal. Veliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano probeert naar een medespeler te passen. Rasha rent richting de bal. Rasha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nano onderschept slim de pass. Fani rent richting de bal. Nano onderschept slim de pass. Nano draait met de bal, schiet en ... Kulina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klevis - adelajd veisllari 1:2

41e minuut.
Nano met een sublieme pass. Rasha rent richting de bal. Sahiti rent richting de bal. Rasha verovert de bal door een tackle van achteren. Rasha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Boja met een sublieme pass. Rasha is nu in balbezit. Fani begaat een overtreding. Fani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klevis 59%, adelajd veisllari 41%.
klevis - adelajd veisllari 1:2

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Fani de bal onder controle te krijgen. Veliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzi verovert de bal door een tackle van achteren. Halilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Halilaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Rasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Halilaj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rasha raakt geblesseerd tijdens het duel. Halilaj geeft de bal voor. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nano neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
klevis - adelajd veisllari 1:3

60e minuut.
Gozhita speelt de bal door. Klungelig pakt Nano de bal. Rasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klevis - adelajd veisllari 1:4

82e minuut.
Fani rent richting de bal. Gozhita verovert de bal door een tackle van achteren. Surroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozhita onderschept slim de pass. Gozhita geeft een hoge lob. Kulina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Veliu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fazliu met een snelle inworp. Halilaj heeft problemen om de bal te vangen. Halilaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klevis 56%, adelajd veisllari 44%.
klevis - adelajd veisllari 1:4