Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klevis Besa Kavaj
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Malko met de inworp. Josipi rent richting de bal. Josipi geeft een hoge lob. Daar is Dede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Šeme is nu in balbezit. Šeme geeft een lange en hoge pass. Sahiti heeft problemen om de bal te vangen. Dede rent richting de bal. Dede schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Shundi speelt de bal door. Josipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipi passt de bal in één keer door. Dede rent richting de bal. Dede haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kelani geeft een lange en hoge pass. Josipi kopt de bal weg. Klungelig pakt Halilaj de bal. Dede rent richting de bal. Dede haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Josipi is nu in balbezit. Josipi met een sublieme pass. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede haalt uit met een fantastische trap. Kulina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klevis - Besa Kavaj 0:1

27e minuut.
Josipi heeft problemen om de bal te vangen. Vercuni is nu in balbezit. Josipi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Josipi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Xhemalaj is nu in balbezit. Xhemalaj met een sublieme pass. Noli is nu in balbezit. Januzi verovert de bal door een tackle van achteren. Januzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vercuni met de inworp. Xhemalaj heeft problemen om de bal te vangen. Xhemalaj speelt de bal door. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klevis 60%, Besa Kavaj 40%.
klevis - Besa Kavaj 0:1

86e minuut.
Halilaj is nu in balbezit. Šeme verovert de bal door een tackle van achteren. Šeme met een sublieme pass. Dede is nu in balbezit. Dede schiet op doel. Kulina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
klevis - Besa Kavaj 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klevis 49%, Besa Kavaj 51%.
klevis - Besa Kavaj 0:2