Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kosovaa Shiponjat
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Canaj verovert de bal door een tackle van achteren. Canaj geeft een lange en hoge pass. Muçaj heeft problemen om de bal te vangen. Veliu is nu in balbezit. Veliu schiet op doel. Bejko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kosovaa - Shiponjat 0:1

3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bejko niet meer kan verder spelen. Hila komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Hashani kan de bal niet met de borst controleren. Hyskaj onderschept slim de pass. Grameno schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grameno krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Musaraj probeert naar een medespeler te passen. Ajvazi is nu in balbezit. Ajvazi passt de bal in één keer door. Rizvanolli heeft problemen om de bal te vangen. Rizvanolli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kosovaa 43%, Shiponjat 57%.
FC Kosovaa - Shiponjat 0:1

57e minuut.
Kuraja probeert naar een medespeler te passen. Veliu rent richting de bal. Muçaj is nu in balbezit. Veliu onderschept slim de pass. Veliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kosovaa - Shiponjat 0:2

68e minuut.
Musaraj passt de bal met de wreef. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre geeft een hoge lob. Hashani is nu in balbezit. Hashani geeft een lange en hoge pass. Hila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Skrapari bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrapari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadikaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canaj geeft de bal voor. Hila bokst de bal weg. Veliu is nu in balbezit. Veliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kosovaa - Shiponjat 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kosovaa 49%, Shiponjat 51%.
FC Kosovaa - Shiponjat 0:3