Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiponjat FC Kosovaa
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Kuraja probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Skrapari met een snelle inworp. Kuraja rent richting de bal. Kuraja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Canaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaj heeft problemen om de bal te vangen. Canaj passt de bal zonder na te denken. Kuraja is nu in balbezit. Kuraja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sadikaj is nu in balbezit. Musaraj verovert de bal door een tackle van achteren. Hashani begaat een overtreding. Hashani krijgt een gele kaart. Musaraj raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Hashani speelt de bal door. Canaj rent richting de bal. Met opzet legt Josipi zijn tegenspeler op de grond. Josipi krijgt een gele kaart. Canaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sadikaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Hashani passt de bal in één keer door. Musaraj rent richting de bal. Tolka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tolka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiponjat 43%, FC Kosovaa 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiponjat - FC Kosovaa 0:0

49e minuut.
Skrapari met de inworp. Ligoreci kan de bal niet met de borst controleren. Kuraja is nu in balbezit. Kuraja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiponjat - FC Kosovaa 1:0

54e minuut.
Josipi kopt de bal weg. Ajvazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Merovci zijn tegenspeler op de grond. Merovci krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Tolka heeft problemen om de bal te vangen. Hashani is nu in balbezit. Hashani met een sublieme pass. Kuraja rent richting de bal. Kuraja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Canaj passt de bal met de wreef. Veliu rent richting de bal. Kuraja rent richting de bal. Kuraja draait met de bal, schiet en ... Bejko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Kuraja kopt de bal weg. Daar is Skrapari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canaj is nu in balbezit. Canaj haalt uit met een fantastische trap. Bejko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sadikaj speelt de bal door. Tolka rent richting de bal. Tolka speelt de bal door. Kuraja is nu in balbezit. Kuraja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiponjat - FC Kosovaa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiponjat 30%, FC Kosovaa 70%.
Shiponjat - FC Kosovaa 2:0