Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACM CUL! klevis
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Xhemalaj probeert de bal aan de voet te houden. Jasharaj rent richting de bal. Xhemalaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Xhemalaj krijgt een gele kaart. Jasharaj wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Fani rent richting de bal. Shalaj onderschept slim de pass. Xhemalaj verovert de bal door een tackle van achteren. Jasharaj onderschept slim de pass. Jasharaj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Multael passt de bal zonder na te denken. Fani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fani speelt de bal door. Januzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACM CUL! - klevis 0:1

28e minuut.
Inworp. Pashallari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xhemalaj is nu in balbezit. Jasharaj verovert de bal door een tackle van achteren. Jasharaj speelt de bal door. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ACM CUL! - klevis 1:1

33e minuut.
Daar is Vercuni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pashallari onderschept slim de pass. Pashallari speelt de bal door. Shalaj rent richting de bal. Shalaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACM CUL! 45%, klevis 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ACM CUL! - klevis 1:1

56e minuut.
Sahiti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pashallari met de inworp. Jasharaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasharaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACM CUL! 36%, klevis 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ACM CUL! - klevis 1:1