Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besa Kavaj adelajd veisllari
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Gozhita verovert de bal door een tackle van achteren. Gozhita geeft een hoge lob. Daar is Bregu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besa Kavaj - adelajd veisllari 0:1

5e minuut.
Dede probeert naar een medespeler te passen. Daar is Durmishi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hamza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gozhita met de inworp. Nano rent richting de bal. Nano geeft een lange en hoge pass. Paal!

19e minuut.
Gozhita geeft de bal voor. Daar is Sahiti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasha is nu in balbezit. Rasha haalt uit met een fantastische trap. Kaçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besa Kavaj - adelajd veisllari 0:2

20e minuut.
Kelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Boja begaat een overtreding. Kelani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bregu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skrapari kopt de bal weg. Inworp. Kelani met een snelle inworp. Durmishi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Skrapari kopt de bal weg. Surroi is nu in balbezit. Surroi passt de bal in één keer door. Dede is nu in balbezit. Dede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Skrapari trapt de bal weg. Bregu speelt de bal door. Kelani heeft problemen om de bal te vangen. Kelani geeft een lange en hoge pass. Ilaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Durmishi rent richting de bal. Boja is nu in balbezit. Boja geeft een lange en hoge pass. Rasha is nu in balbezit. Rasha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaçi trapt de bal weg van het doel. Veliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmishi verovert de bal door een tackle van achteren. Durmishi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besa Kavaj - adelajd veisllari 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besa Kavaj 59%, adelajd veisllari 41%.
Besa Kavaj - adelajd veisllari 1:2

51e minuut.
Kotja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boja rent richting de bal. Boja passt de bal zonder na te denken. Dede is nu in balbezit. Dede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Besa Kavaj - adelajd veisllari 2:2

65e minuut.
Malko bereikt de bal nog maar net als eerste. Malko met een sublieme pass. Durmishi is nu in balbezit. Dede rent richting de bal. Dede draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Besa Kavaj - adelajd veisllari 3:2

70e minuut.
Divjaka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sahiti met de inworp. Nano kan de bal niet met de borst controleren. Nano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kotja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelani onderschept slim de pass. Kelani probeert naar een medespeler te passen. Dede rent richting de bal. Dede draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kelmendi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gozhita met een snelle inworp. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano haalt uit met een fantastische trap. Kaçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Besa Kavaj - adelajd veisllari 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besa Kavaj 48%, adelajd veisllari 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Besa Kavaj - adelajd veisllari 3:3