Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kosovaa adelajd veisllari
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


24e minuut.
Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipi verovert de bal door een tackle van achteren. Veliu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Veliu krijgt een gele kaart.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Josipi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surroi probeert naar een medespeler te passen. Skrapari rent richting de bal. Skrapari geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gozhita met een snelle inworp. Klungelig pakt Nano de bal. Nano geeft de bal voor. Sahiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahiti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano verovert de bal door een tackle van achteren. Nano passt de bal zonder na te denken. Rasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Meço met een snelle inworp. Rizvanolli rent richting de bal. Rizvanolli geeft een lange en hoge pass. Ajvazi rent richting de bal. Ajvazi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kosovaa 36%, adelajd veisllari 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kosovaa - adelajd veisllari 0:0

56e minuut.
Skrapari rent richting de bal. Gozhita onderschept slim de pass. Gozhita met een sublieme pass. Rasha rent richting de bal. Rasha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hyskaj met een sublieme pass. Rizvanolli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotja. Rizvanolli raakt geblesseerd tijdens het duel. Fukaj komt bij de bal en schiet. Potoku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hyskaj is nu in balbezit. Hyskaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rasha rent richting de bal. Rasha passt de bal in één keer door. Fukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano rent richting de bal. Nano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Muçaj geeft de bal voor. Sahiti is nu in balbezit. Sahiti geeft een lange en hoge pass. Nano rent richting de bal. Nano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kosovaa 58%, adelajd veisllari 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kosovaa - adelajd veisllari 0:0