Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klevis Fc.Kamza
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Fani heeft problemen om de bal te vangen. Fusha is nu in balbezit. Fani is nu in balbezit. Fusha onderschept slim de pass. Fusha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Muhaxheri probeert naar een medespeler te passen. Seitaj rent richting de bal. Januzi is nu in balbezit. Halilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Halilaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Muhaxheri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shundi met de inworp. Halilaj is nu in balbezit. Halilaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Xhemalaj onderschept slim de pass. Muhaxheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhemalaj verovert de bal door een tackle van achteren. Halilaj is nu in balbezit. Halilaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nano rent richting de bal. Nano passt de bal in één keer door. Fusha heeft problemen om de bal te vangen. Fusha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klevis - Fc.Kamza 0:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klevis 76%, Fc.Kamza 24%.
klevis - Fc.Kamza 0:1

49e minuut.
Seitaj passt de bal met de wreef. Stefa is nu in balbezit. Stefa probeert naar een medespeler te passen. Fusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klevis - Fc.Kamza 0:2

56e minuut.
Stefa rent richting de bal. Muhaxheri is nu in balbezit. Stefa speelt de bal door. Fusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Tovërlani onderschept slim de pass. Tovërlani geeft een lange en hoge pass. Nano kopt de bal weg. Tovërlani is nu in balbezit. Tovërlani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tovërlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovërlani probeert naar een medespeler te passen. Fani heeft problemen om de bal te vangen. Januzi is nu in balbezit. Januzi draait met de bal, schiet en ... Brozi bokst de bal weg.

79e minuut.
Sahiti probeert naar een medespeler te passen. Muhaxheri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halilaj. Halilaj krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Halilaj rent richting de bal. Tovërlani is nu in balbezit. Tovërlani met een sublieme pass. Januzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klevis - Fc.Kamza 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klevis 52%, Fc.Kamza 48%.
klevis - Fc.Kamza 1:2