Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiponjat klevis
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


16e minuut.
Xhemalaj rent richting de bal. Kuraja verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraja passt de bal zonder na te denken. Veliu heeft problemen om de bal te vangen. Veliu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sahiti onderschept slim de pass. Sahiti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadikaj met de inworp. Canaj geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Surroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Surroi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Canaj met een snelle inworp. Kuraja geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Merovci onderschept slim de pass. Merovci speelt de bal door. Kuqi probeert de bal met de borst te controleren. Januzi rent richting de bal. Januzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Canaj met een sublieme pass. Hashani rent richting de bal. Xhemalaj onderschept slim de pass. Kuraja rent richting de bal. Kuraja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kuraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraja met een sublieme pass. Sahiti rent richting de bal. Veliu is nu in balbezit. Veliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiponjat - klevis 1:0

43e minuut.
Kuqi kopt de bal weg. Sadikaj heeft problemen om de bal te vangen. Halilaj rent richting de bal. Januzi rent richting de bal. Januzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiponjat 39%, klevis 61%.
Shiponjat - klevis 1:0

48e minuut.
Canaj onderschept slim de pass. Canaj passt de bal in één keer door. Veliu rent richting de bal. Veliu haalt uit met een fantastische trap. Kulina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiponjat - klevis 2:0

75e minuut.
Kuraja verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraja passt de bal in één keer door. Halilaj rent richting de bal. Veliu onderschept slim de pass. Veliu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiponjat 43%, klevis 57%.
Shiponjat - klevis 2:0