Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klevis Shiponjat
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sadikaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Halilaj onderschept slim de pass. Hashani verovert de bal door een tackle van achteren. Halilaj is nu in balbezit. Halilaj haalt uit met een fantastische trap. Turkeshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Xhemalaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Tolka de bal. Vercuni is nu in balbezit. Vercuni geeft een lange en hoge pass. Shundi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vila kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tolka met de inworp. Kuraja is nu in balbezit. Kuraja geeft de bal voor. Canaj krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klevis - Shiponjat 0:1

27e minuut.
Januzi probeert naar een medespeler te passen. Veliu heeft problemen om de bal te vangen. Xhemalaj is nu in balbezit. Veliu onderschept slim de pass. Veliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klevis - Shiponjat 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klevis 62%, Shiponjat 38%.
klevis - Shiponjat 0:2

48e minuut.
Tolka kopt de bal weg. Veliu kan de bal niet met de borst controleren. Sahiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliu onderschept slim de pass. Veliu schiet op doel. Kulina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Doeltrap. Turkeshi met een harde bal richting middenveld. Lluka controleert de bal met de borst. Fazliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazliu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Tolka rent richting de bal. Tolka geeft een hoge lob. Canaj heeft problemen om de bal te vangen. Sadikaj rent richting de bal. Sadikaj geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Xhemalaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuraja is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xhemalaj. Kuraja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hashani met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klevis - Shiponjat 0:3

87e minuut.
Januzi speelt de bal door. Klungelig pakt Halilaj de bal. Veliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klevis - Shiponjat 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klevis 57%, Shiponjat 43%.
klevis - Shiponjat 0:4