Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milot adelajd veisllari
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Drenika kan de bal niet met de borst controleren. Drenika geeft een lange en hoge pass. Nano controleert de bal met de borst. Rasha is nu in balbezit. Rasha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rasha rent richting de bal. Kazheli verovert de bal door een tackle van achteren. Nano begaat een overtreding. Nano krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Çuko is nu in balbezit. Çuko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gozhita met een snelle inworp. Nano geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
milot - adelajd veisllari 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milot 47%, adelajd veisllari 53%.
milot - adelajd veisllari 0:1

48e minuut.
Nano is nu in balbezit. Nano passt de bal zonder na te denken. Rasha is nu in balbezit. Rasha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milot - adelajd veisllari 0:2

49e minuut.
Skrapari geeft een lange en hoge pass. Gjaferi kopt de bal weg. Skrapari is nu in balbezit. Haliti is nu in balbezit. Haliti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nano speelt de bal door. Gozhita is nu in balbezit. Gozhita passt de bal met de wreef. Rasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasha speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Drenika rent richting de bal. Drenika geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sahiti met een snelle inworp. Nano geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
milot - adelajd veisllari 0:3

75e minuut.
Nano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pernaska. Nano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boja zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rasha is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mançellari ... Strafschop! Rasha raakt geblesseerd tijdens het duel. Rasha neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
milot - adelajd veisllari 0:4

83e minuut.
Thika bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veliu geeft de bal voor. Rasha is nu in balbezit. Rasha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milot - adelajd veisllari 0:5

87e minuut.
Boja speelt de bal door. Sahiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahiti speelt de bal door. Rasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milot 53%, adelajd veisllari 47%.
milot - adelajd veisllari 0:5