Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kosovaa Besa Kavaj
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Klungelig pakt Rizvanolli de bal. Potera rent richting de bal. Šeme bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajvazi verovert de bal door een tackle van achteren. Ajvazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ajvazi heeft problemen om de bal te vangen. Divjaka onderschept slim de pass. Divjaka passt de bal met de wreef. Kelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelani geeft een lange en hoge pass. Bejko bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Dede rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kosovaa - Besa Kavaj 0:1

25e minuut.
Divjaka rent richting de bal. Josipi verovert de bal door een tackle van achteren. Josipi probeert naar een medespeler te passen. Rizvanolli rent richting de bal. Rizvanolli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kelani verovert de bal door een tackle van achteren. Kelani passt de bal met de wreef. Josipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dede de bal. Dede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kosovaa 55%, Besa Kavaj 45%.
FC Kosovaa - Besa Kavaj 0:1

52e minuut.
Kelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelani met een sublieme pass. Dede rent richting de bal. Dede haalt uit met een fantastische trap. Bejko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ajvazi draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Kaçi trapt de bal weg. Gozhita is nu in balbezit. Gozhita haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Josipi is nu in balbezit. Josipi geeft een hoge lob. Daar is Noli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gozhita rent richting de bal. Gozhita haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kosovaa - Besa Kavaj 1:1

86e minuut.
Daar is Gozhita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajvazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajvazi passt de bal zonder na te denken. Rizvanolli rent richting de bal. Rizvanolli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kosovaa - Besa Kavaj 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kosovaa 38%, Besa Kavaj 62%.
FC Kosovaa - Besa Kavaj 2:1