Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiponjat adelajd veisllari
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Nano is nu in balbezit. Hashani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veliu met een snel genomen vrije trap. Rasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Sadikaj onderschept slim de pass. Sadikaj geeft een lange en hoge pass. Surroi kan de bal niet met de borst controleren. Veliu is nu in balbezit. Veliu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Veliu rent richting de bal. Veliu onderschept slim de pass. Skrapari is nu in balbezit. Veliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veliu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Veliu heeft problemen om de bal te vangen. Kuraja is nu in balbezit. Kuraja speelt de bal door. Veliu is nu in balbezit. Veliu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Surroi rent richting de bal. Kuraja speelt de bal door. Klungelig pakt Veliu de bal. Veliu draait met de bal, schiet en ... Potoku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiponjat - adelajd veisllari 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiponjat 42%, adelajd veisllari 58%.
Shiponjat - adelajd veisllari 1:0

56e minuut.
Sahiti passt de bal zonder na te denken. Rasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Merovci maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Merovci moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Merovci schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Sahiti probeert naar een medespeler te passen. Nano rent richting de bal. Nano passt de bal met de wreef. Rasha rent richting de bal. Rasha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Boja is nu in balbezit. Veliu verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliu rent richting de bal. Veliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shiponjat - adelajd veisllari 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiponjat 47%, adelajd veisllari 53%.
Shiponjat - adelajd veisllari 2:0