Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIRONAAA F.K Skenderbeu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Inworp. Devole met de inworp. Shaipi rent richting de bal. Shaipi haalt uit met een fantastische trap. Zhulali krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TIRONAAA - F.K Skenderbeu 0:1

10e minuut.
Shaipi rent richting de bal. Devole bereikt de bal nog maar net als eerste. Devole geeft een hoge lob. Zhulali krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Zhulali passt de bal met de wreef. Devole geeft een hoge lob. Malindi rent richting de bal. Malindi schiet op doel. Lila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Arbana kopt de bal weg. Shaipi is nu in balbezit. Zhulali rent richting de bal. Shaipi rent richting de bal. Shaipi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIRONAAA 54%, F.K Skenderbeu 46%.
TIRONAAA - F.K Skenderbeu 0:1

57e minuut.
Osimi rent richting de bal. Berani verovert de bal door een tackle van achteren. Berani passt de bal zonder na te denken. Meshkalla is nu in balbezit. Meshkalla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Devole geeft de bal voor. Klungelig pakt Zhulali de bal. Kurtolli is nu in balbezit. Shaipi verovert de bal door een tackle van achteren. Shaipi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gjoni verovert de bal door een tackle van achteren. Zhulali rent richting de bal. Shaipi is nu in balbezit. Zhulali bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhulali haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIRONAAA 52%, F.K Skenderbeu 48%.
TIRONAAA - F.K Skenderbeu 0:1