Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
endrin duka lunaki
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Daar is Kurtolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurtolli. Kurtolli krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Rusi speelt de bal door. Drenika rent richting de bal. Drenika haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Pushka de bal. Pushka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
endrin duka - lunaki 0:1

16e minuut.
Pushka heeft problemen om de bal te vangen. Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. Esati probeert naar een medespeler te passen. Çuko is nu in balbezit. Çuko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vukaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: endrin duka 74%, lunaki 26%.
endrin duka - lunaki 0:1

50e minuut.
Esati met een sublieme pass. Çuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Çuko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Thaçi de bal. Thaçi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vukaj met een sublieme pass. Rusi kopt de bal weg. Daar is Xhani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pushka rent richting de bal. Pushka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Esati is nu in balbezit. Drenika tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurtolli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Thaçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thaçi passt de bal met de wreef. Çuko rent richting de bal. Çuko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
endrin duka - lunaki 1:1

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xhaxhka met de inworp. Drenika is nu in balbezit. Drenika schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bixhaj de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bixhaj geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xhaxhka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drenika bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenika schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prizreni met een snelle inworp. Kurtolli heeft problemen om de bal te vangen. Xhaxhka is nu in balbezit. Xhaxhka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: endrin duka 64%, lunaki 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
endrin duka - lunaki 1:1