Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcaaaa TIRONAAA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 13.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Blyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mala verovert de bal door een tackle van achteren. Mala probeert naar een medespeler te passen. Meshkalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkalla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Blyta onderschept slim de pass. Perashi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blyta. Blyta krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Varoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Juka probeert naar een medespeler te passen. Konçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushati verovert de bal door een tackle van achteren. Bushati schiet op doel. Lila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Juka is nu in balbezit. Kurtolli onderschept slim de pass. Bushati verovert de bal door een tackle van achteren. Bushati haalt uit met een fantastische trap. Lila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcaaaa - TIRONAAA 1:0

28e minuut.
Bushati verovert de bal door een tackle van achteren. Mala verovert de bal door een tackle van achteren. Mala speelt de bal door. Perashi is nu in balbezit. Perashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcaaaa - TIRONAAA 1:1

36e minuut.
Blyta rent richting de bal. Meshkalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Blyta verovert de bal door een tackle van achteren. Perashi is nu in balbezit. Perashi haalt uit met een fantastische trap. Llaskuci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcaaaa 69%, TIRONAAA 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcaaaa - TIRONAAA 1:1

50e minuut.
Blyta heeft problemen om de bal te vangen. Perashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perashi passt de bal in één keer door. Meshkalla is nu in balbezit. Meshkalla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcaaaa - TIRONAAA 1:2

58e minuut.
Veliu met een sublieme pass. Mazrreku is nu in balbezit. Mazrreku passt de bal in één keer door. Bushati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Blyta met een sublieme pass. Perashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkalla rent richting de bal. Perashi is nu in balbezit. Perashi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Veliu passt de bal in één keer door. Bushati is nu in balbezit. Konçi onderschept slim de pass. Juka rent richting de bal. Juka haalt uit met een fantastische trap. Lila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lila probeert naar een medespeler te passen. Blyta is nu in balbezit. Blyta geeft de bal voor. Bushati rent richting de bal. Bushati draait met de bal, schiet en ... Lila bokst de bal weg.

85e minuut.
Tivari rent richting de bal. Tivari geeft een lange en hoge pass. Juka probeert naar een medespeler te passen. Bushati is nu in balbezit. Bushati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcaaaa 48%, TIRONAAA 52%.
Barcaaaa - TIRONAAA 1:2