Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
endrin duka Fc Kosova Club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Shundi is nu in balbezit. Shundi passt de bal zonder na te denken. Kurtolli rent richting de bal. Haxhia verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Emra bokst de bal weg.

11e minuut.
Thaçi is nu in balbezit. Çuko rent richting de bal. Luzhaj verovert de bal door een tackle van achteren. Thaçi verovert de bal door een tackle van achteren. Thaçi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dauti is nu in balbezit. Thaçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauti begaat een overtreding. Dauti krijgt een gele kaart. Thaçi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurtolli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çuko is nu in balbezit. Çuko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Luzhaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harxhi komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Aqifi trapt de bal weg van het doel. Sekiraqa is nu in balbezit. Sekiraqa speelt de bal door. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: endrin duka 64%, Fc Kosova Club 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
endrin duka - Fc Kosova Club 0:0

62e minuut.
Kurtolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Harxhi onderschept slim de pass. Harxhi speelt de bal door. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kurtolli heeft problemen om de bal te vangen. Sekiraqa is nu in balbezit. Sekiraqa passt de bal met de wreef. Haxhia rent richting de bal. Haxhia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
endrin duka - Fc Kosova Club 0:1

73e minuut.
Klungelig pakt Shundi de bal. Shundi probeert naar een medespeler te passen. Bixhaj is nu in balbezit. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
endrin duka - Fc Kosova Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: endrin duka 54%, Fc Kosova Club 46%.
endrin duka - Fc Kosova Club 0:2