Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aniani Brendon577 Fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Kullaj passt de bal in één keer door. Daar is Fana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fana de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
aniani - Brendon577 Fc 0:1

10e minuut.
Daar is Zhuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhuri geeft een lange en hoge pass. Gacaferri maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Fana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sallauka is nu in balbezit. Gashi onderschept slim de pass. Zhuri rent richting de bal. Zhuri draait met de bal, schiet en ... Pahuara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herregodts bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Doeltrap. Palokaj trapt de bal weg van het doel. Kullaj met een sublieme pass. Fana is nu in balbezit. Fana schiet op doel. Herregodts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
aniani - Brendon577 Fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aniani 63%, Brendon577 Fc 37%.
aniani - Brendon577 Fc 0:2

60e minuut.
Vavla rent richting de bal. Nexhipi met een sublieme pass. Kadare rent richting de bal. Fana verovert de bal door een tackle van achteren. Fana schiet op doel. Herregodts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Pahuara is nu in balbezit. Pahuara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rrushi de bal. Xhezo rent richting de bal. Xhezo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aniani - Brendon577 Fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aniani 52%, Brendon577 Fc 48%.
aniani - Brendon577 Fc 1:2