Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Tirona K.F ADA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 13.6
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Keqi geeft een hoge lob. Boriçi heeft problemen om de bal te vangen. Palaj verovert de bal door een tackle van achteren. Palaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Maçi passt de bal zonder na te denken. Shehi speelt de bal door. Rexha rent richting de bal. Palaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaj schiet op doel. Krasniqi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Tirona - K.F ADA 0:1

43e minuut.
Binaku probeert de bal met de borst te controleren. Grami is nu in balbezit. Grami met een sublieme pass. Palaj is nu in balbezit. Palaj haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Tirona 65%, K.F ADA 35%.
KF Tirona - K.F ADA 0:1

47e minuut.
Maçi passt de bal in één keer door. Binaku is nu in balbezit. Grami is nu in balbezit. Binaku verovert de bal door een tackle van achteren. Binaku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Tirona - K.F ADA 1:1

71e minuut.
Perko geeft een hoge lob. Rexha is nu in balbezit. Rexha passt de bal met de wreef. Palaj is nu in balbezit. Palaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KF Tirona - K.F ADA 1:2

78e minuut.
Gozhdari rent richting de bal. Perko onderschept slim de pass. Perko geeft een hoge lob. Palaj rent richting de bal. Palaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pëllumbi rent richting de bal. Pëllumbi speelt de bal door. Perashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokaj verovert de bal door een tackle van achteren. Lokaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ramovi met een sublieme pass. Boriçi kopt de bal weg. Perko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Binaku rent richting de bal. Binaku haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Perashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Tirona - K.F ADA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Tirona 51%, K.F ADA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Tirona - K.F ADA 2:2