Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.F ADA Albania Superstar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Hamza met een sublieme pass. Tartari is nu in balbezit. Palaj onderschept slim de pass. Palaj haalt uit met een fantastische trap. Jashari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gërbeshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rexha probeert de bal aan de voet te houden. Grami is nu in balbezit. Grami probeert naar een medespeler te passen. Palaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaj haalt uit met een fantastische trap. Gërbeshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jashari heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F ADA - Albania Superstar 1:0

29e minuut.
Rexha rent richting de bal. Rexha draait met de bal, schiet en ... Daar is Perko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rexha is nu in balbezit. Rexha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F ADA - Albania Superstar 2:0

35e minuut.
Vata passt de bal in één keer door. Perashi heeft problemen om de bal te vangen. Perashi geeft de bal voor. Palaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaj draait met de bal, schiet en ... Gërbeshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko met een sublieme pass. Rexha speelt de bal door. Palaj is nu in balbezit. Palaj schiet op doel. Gërbeshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Daar is Perko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perko geeft de bal voor. Palaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F ADA - Albania Superstar 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F ADA 46%, Albania Superstar 54%.
K.F ADA - Albania Superstar 3:0

50e minuut.
Vata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vata passt de bal in één keer door. Hajdini bereikt de bal nog maar net als eerste. Miha verovert de bal door een tackle van achteren. Miha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Ramovi met een harde bal richting middenveld. Tartari kopt de bal weg. Miha bereikt de bal nog maar net als eerste. Miha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hajdini geeft een lange en hoge pass. Tartari probeert de bal aan de voet te houden. Shehi probeert naar een medespeler te passen. Palaj is nu in balbezit. Palaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F ADA 53%, Albania Superstar 47%.
K.F ADA - Albania Superstar 3:0