Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
driza K.F ADA
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 13.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


31e minuut.
Klungelig pakt Saraçi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perko. Saraçi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puka met een snel genomen vrije trap. Hajdini kopt de bal weg. Ramovi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Palaj geeft de bal voor. Kurtishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rama krijgt een gele kaart. Kurtishi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurtishi met een snel genomen vrije trap. Palaj rent richting de bal. Palaj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Simaku de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Rama is nu in balbezit. Grami onderschept slim de pass. Grami met een sublieme pass. Palaj rent richting de bal. Palaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Puka probeert naar een medespeler te passen. Perashi is nu in balbezit. Rama begaat een overtreding. Perashi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Perashi kan niet meer verder spelen. Zeneli komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Leka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blaku komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: driza 48%, K.F ADA 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
driza - K.F ADA 0:0

47e minuut.
Perko rent richting de bal. Merovci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perko. Merovci wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Merovci kan niet meer verder spelen. Rexha komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rama is nu in balbezit. Rama draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hajdini de bal onder controle te krijgen. Blaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaku draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Xhanari geeft een hoge lob. Keqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaku begaat een overtreding. Keqi raakt geblesseerd tijdens het duel. Grami met een snel genomen vrije trap. Cena bokst de bal weg.

87e minuut.
Perko kan de bal niet met de borst controleren. Hajdini rent richting de bal. Saraçi onderschept slim de pass. Rama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: driza 53%, K.F ADA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
driza - K.F ADA 0:0