Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albania Superstar driza
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Saraçi met een sublieme pass. Miha rent richting de bal. Smakaj is nu in balbezit. Miha is nu in balbezit. Miha schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Badivuku speelt de bal door. Miha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merovci. Merovci krijgt een gele kaart. Miha raakt geblesseerd tijdens het duel. Thika met een snel genomen vrije trap. Ajvazi is nu in balbezit. Kalemaj probeert naar een medespeler te passen. Smakaj geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Cena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miha is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Albania Superstar - driza 1:0

33e minuut.
Syla geeft een lange en hoge pass. Thika is nu in balbezit. Saraçi rent richting de bal. Smakaj rent richting de bal. Smakaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Albania Superstar - driza 2:0

37e minuut.
Simaku trapt de bal weg van het doel. Saraçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thika maakt een afschuwelijke overtreding. Thika is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albania Superstar 35%, driza 65%.
Albania Superstar - driza 2:0

46e minuut.
Ajvazi met een snelle inworp. Merovci bereikt de bal nog maar net als eerste. Smakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Smakaj passt de bal zonder na te denken. Miha rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Billa rent richting de bal. Billa geeft een lange en hoge pass. Simaku controleert de bal met de borst. Miha is nu in balbezit. Miha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Billa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saraçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçi draait met de bal, schiet en ... Gërbeshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Albania Superstar - driza 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albania Superstar 42%, driza 58%.
Albania Superstar - driza 2:1