Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.F ADA aniani
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.4
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Xhezo rent richting de bal. Klungelig pakt Metarapi de bal. Xhezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Metarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Metarapi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Grami rent richting de bal. Pahuara is nu in balbezit. Grami begaat een overtreding. Grami krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Grami geeft een lange en hoge pass. Fazliu probeert de bal aan de voet te houden. Rexha rent richting de bal. Palaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaj schiet op doel. Herregodts bokst de bal weg.

26e minuut.
Perashi trapt de bal weg. Xhezo probeert de bal met de borst te controleren. Xhezo speelt de bal door. Metarapi is nu in balbezit. Metarapi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rexha passt de bal in één keer door. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaj rent richting de bal. Palaj haalt uit met een fantastische trap. Herregodts probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F ADA - aniani 1:0

38e minuut.
Rexha is nu in balbezit. Rexha passt de bal met de wreef. Kadare heeft problemen om de bal te vangen. Palaj is nu in balbezit. Palaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F ADA - aniani 2:0

42e minuut.
Kurtishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhelili verovert de bal door een tackle van achteren. Xhelili passt de bal met de wreef. Metarapi rent richting de bal. Metarapi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F ADA 50%, aniani 50%.
K.F ADA - aniani 2:0

53e minuut.
Perashi geeft een hoge lob. Inworp. Meta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xhezo is nu in balbezit. Xhezo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Metarapi onderschept slim de pass. Xhezo rent richting de bal. Grami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xhezo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Xhelili neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Palaj met een sublieme pass. Rexha rent richting de bal. Rexha passt de bal in één keer door. Palaj rent richting de bal. Palaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F ADA 46%, aniani 54%.
K.F ADA - aniani 2:0