Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
florii Hellbanianz fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Divjaka verovert de bal door een tackle van achteren. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Divjaka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Divjaka krijgt een gele kaart. Mitre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zelinka met een snel genomen vrije trap. Muka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pllana onderschept slim de pass. Peja is nu in balbezit. Peja geeft een lange en hoge pass. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre haalt uit met een fantastische trap. Osimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mitre kopt de bal weg. Karaj is nu in balbezit. Kaçiu begaat een overtreding. Karaj raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Karaj kan niet meer verder spelen. Plasari komt het veld opgelopen. Peja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Domi geeft een hoge lob. Inworp. Mahmudi met de inworp. Daar is Tare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florii 48%, Hellbanianz fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
florii - Hellbanianz fc 0:0

52e minuut.
Zelinka met een sublieme pass. Tare is nu in balbezit. Tare passt de bal met de wreef. Haxhiu rent richting de bal. Haxhiu haalt uit met een fantastische trap. Rrustemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Rrokaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stojku komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florii 48%, Hellbanianz fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
florii - Hellbanianz fc 0:0