Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellbanianz fc florii
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Tare kan de bal niet met de borst controleren. Haxhiu is nu in balbezit. Muzaku is nu in balbezit. Haxhiu onderschept slim de pass. Haxhiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellbanianz fc - florii 0:1

15e minuut.
Kristo is nu in balbezit. Kristo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Haxhiu de bal onder controle te krijgen. Tare is nu in balbezit. Tare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zelinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rrokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rrokaj geeft de bal voor. Daar is Haxhiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellbanianz fc - florii 0:2

24e minuut.
Zelinka is nu in balbezit. Tare verovert de bal door een tackle van achteren. Tare met een sublieme pass. Haxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellbanianz fc - florii 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellbanianz fc 63%, florii 37%.
Hellbanianz fc - florii 0:3

49e minuut.
Rrokaj probeert naar een medespeler te passen. Tare rent richting de bal. Haxhiu is nu in balbezit. Tare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rrokaj passt de bal in één keer door. Dedja bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Haxhiu zijn tegenspeler op de grond. Haxhiu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Daar is Zelinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rrokaj kopt de bal weg. Daar is Peja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tare rent richting de bal. Tare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tare rent richting de bal. Peja verovert de bal door een tackle van achteren. Peja met een sublieme pass. Klungelig pakt Muka de bal. Muka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellbanianz fc - florii 1:3

83e minuut.
Muzaku is nu in balbezit. Muzaku geeft een lange en hoge pass. Pllana kopt de bal weg. Tare is nu in balbezit. Tare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Domi trapt de bal weg van het doel. Karaj kopt de bal weg. Zelinka is nu in balbezit. Tare rent richting de bal. Tare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellbanianz fc 56%, florii 44%.
Hellbanianz fc - florii 1:3