Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grisald Mazrreku ermira maliqi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Statovci rent richting de bal. Kristo onderschept slim de pass. Kristo passt de bal zonder na te denken. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Statovci probeert naar een medespeler te passen. Kristo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristo probeert naar een medespeler te passen. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pipa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Karteri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karteri probeert naar een medespeler te passen. Fazliu is nu in balbezit. Fazliu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Maçi geeft de bal voor. Zhileta is nu in balbezit. Met opzet legt Fazliu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fazliu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fazliu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Daar is Miha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bega is nu in balbezit. Miha is nu in balbezit. Bega verovert de bal door een tackle van achteren. Bega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zhileta onderschept slim de pass. Zhileta met een sublieme pass. Bega bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grisald Mazrreku - ermira maliqi 0:1

43e minuut.
Koliçi is nu in balbezit. Koliçi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurrizi met de inworp. Kristo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grisald Mazrreku 54%, ermira maliqi 46%.
Grisald Mazrreku - ermira maliqi 0:1

49e minuut.
Pipa speelt de bal door. Karteri met een sublieme pass. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci draait met de bal, schiet en ... Deda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Keqi met een sublieme pass. Pipa kopt de bal weg. Klungelig pakt Zhileta de bal. Bega bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kristo rent richting de bal. Kristo geeft een hoge lob. Kurrizi kan de bal niet met de borst controleren. Kurrizi draait met de bal, schiet en ... Deda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grisald Mazrreku - ermira maliqi 1:1

72e minuut.
Koliçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci verovert de bal door een tackle van achteren. Llaskuci probeert naar een medespeler te passen. Kristo is nu in balbezit. Kristo draait met de bal, schiet en ... Deda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grisald Mazrreku - ermira maliqi 2:1

77e minuut.
Bega is nu in balbezit. Zhileta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bega. Bega krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grisald Mazrreku 52%, ermira maliqi 48%.
Grisald Mazrreku - ermira maliqi 2:1