Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Eagles 2020 HELLBANIANZ
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Tafaj rent richting de bal. Tafaj geeft een lange en hoge pass. Prela kopt de bal weg. Xhaxhka rent richting de bal. Xhaxhka schiet op doel. Gacaferri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vogli neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xhaxhka is nu in balbezit. Xhaxhka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Eagles 2020 - HELLBANIANZ 0:1

17e minuut.
Revaj rent richting de bal. Miftari verovert de bal door een tackle van achteren. Miftari passt de bal in één keer door. Beka rent richting de bal. Beka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Eagles 2020 - HELLBANIANZ 1:1

20e minuut.
Rusi kopt de bal weg. Kerri rent richting de bal. Beka onderschept slim de pass. Beka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Eagles 2020 - HELLBANIANZ 2:1

25e minuut.
Haxhia speelt de bal door. Vogli rent richting de bal. Vogli passt de bal met de wreef. Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaxhka schiet op doel. Gacaferri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaxhka rent richting de bal. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Prela passt de bal met de wreef. Rusi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaxhka schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Galica rent richting de bal. Haxhia onderschept slim de pass. Haxhia passt de bal zonder na te denken. Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaxhka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Eagles 2020 65%, HELLBANIANZ 35%.
Black Eagles 2020 - HELLBANIANZ 2:1

65e minuut.
Revaj is nu in balbezit. Revaj geeft een lange en hoge pass. Daar is Tafaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xhaxhka rent richting de bal. Xhaxhka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Eagles 2020 - HELLBANIANZ 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Eagles 2020 49%, HELLBANIANZ 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Eagles 2020 - HELLBANIANZ 2:2