Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HELLBANIANZ Black Eagles 2020
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rusi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Revaj rent richting de bal. Kraja verovert de bal door een tackle van achteren. Kraja haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Devaja de bal onder controle te krijgen. Krusha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Tafaj passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusi met een snelle inworp. Schaut heeft problemen om de bal te vangen. Schaut geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Galica met een sublieme pass. Kelani rent richting de bal. Kelani probeert naar een medespeler te passen. Beka heeft problemen om de bal te vangen. Beka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HELLBANIANZ - Black Eagles 2020 0:1

11e minuut.
Inworp. Kurti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusi probeert naar een medespeler te passen. Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaxhka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HELLBANIANZ - Black Eagles 2020 1:1

17e minuut.
Revaj verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia met een sublieme pass. Xhaxhka rent richting de bal. Xhaxhka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HELLBANIANZ - Black Eagles 2020 2:1

20e minuut.
Rusi rent richting de bal. Kraja rent richting de bal. Met opzet legt Revaj zijn tegenspeler op de grond. Revaj krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kraja probeert naar een medespeler te passen. Beka is nu in balbezit. Beka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Devaja de bal onder controle te krijgen. Krusha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HELLBANIANZ - Black Eagles 2020 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HELLBANIANZ 40%, Black Eagles 2020 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HELLBANIANZ - Black Eagles 2020 2:2

66e minuut.
Kurti met een sublieme pass. Rusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusi speelt de bal door. Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaxhka schiet op doel. Gacaferri bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Revaj passt de bal met de wreef. Rusi is nu in balbezit. Rusi probeert naar een medespeler te passen. Xhaxhka is nu in balbezit. Xhaxhka draait met de bal, schiet en ... Gacaferri bokst de bal weg.

74e minuut.
Revaj verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia probeert naar een medespeler te passen. Xhaxhka is nu in balbezit. Xhaxhka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Galica passt de bal zonder na te denken. Beka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smakiqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beka onderschept slim de pass. Beka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HELLBANIANZ 50%, Black Eagles 2020 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HELLBANIANZ - Black Eagles 2020 2:2