Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellbanianz fc bruklind
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten hopeless
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Karaj met een sublieme pass. Manjani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Domi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lushi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellbanianz fc - bruklind 0:1

20e minuut.
Zelinka rent richting de bal. Lushi onderschept slim de pass. Lushi probeert naar een medespeler te passen. Meço rent richting de bal. Meço schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellbanianz fc - bruklind 0:2

22e minuut.
Lushi is nu in balbezit. Lushi passt de bal met de wreef. Misimi rent richting de bal. Veliaj onderschept slim de pass. Veliaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Sapunxhiu geeft een hoge lob. Lushi rent richting de bal. Lushi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Meço, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meço draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellbanianz fc - bruklind 0:3

31e minuut.
Manjani passt de bal zonder na te denken. Daar is Rrushi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rrushi speelt de bal door. Meço is nu in balbezit. Meço schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rama onderschept slim de pass. Domi verovert de bal door een tackle van achteren. Domi speelt de bal door. Meço bereikt de bal nog maar net als eerste. Meço draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hellbanianz fc - bruklind 0:4

36e minuut.
Muzaku kopt de bal weg. Daar is Peja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelinka is nu in balbezit. Meço onderschept slim de pass. Meço haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Meço rent richting de bal. Dedja rent richting de bal. Dedja probeert naar een medespeler te passen. Rama rent richting de bal. Rama geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellbanianz fc 67%, bruklind 33%.
Hellbanianz fc - bruklind 0:4

49e minuut.
Rrushi probeert naar een medespeler te passen. Lushi rent richting de bal. Lushi passt de bal met de wreef. Meço is nu in balbezit. Meço haalt uit met een fantastische trap. Rrustemi bokst de bal weg.

52e minuut.
Meço passt de bal zonder na te denken. Muka rent richting de bal. Muka passt de bal met de wreef. Veliaj is nu in balbezit. Veliaj draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Veliaj is nu in balbezit. Veliaj passt de bal met de wreef. Daar is Misimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muka is nu in balbezit. Muka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellbanianz fc - bruklind 1:4

57e minuut.
Meço is nu in balbezit. Domi rent richting de bal. Domi geeft een hoge lob. Isufaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufaj geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rama passt de bal met de wreef. Lushi probeert naar een medespeler te passen. Meço is nu in balbezit. Meço draait met de bal, schiet en ... Domi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Peja geeft een hoge lob. Aqifi rent richting de bal. Isufaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Isufaj krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Dedaj is nu in balbezit. Rama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rama passt de bal zonder na te denken. Meço bereikt de bal nog maar net als eerste. Meço haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domi met een harde bal richting middenveld. Rrushi kopt de bal weg. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellbanianz fc 46%, bruklind 54%.
Hellbanianz fc - bruklind 1:4