Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grisald Mazrreku Black Eagles 2020
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Tafaj met de inworp. Rushiti rent richting de bal. Vyshku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rushiti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rushiti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Galica de bal onder controle te krijgen. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ukëimeri met een sublieme pass. Llaskuci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tafaj is nu in balbezit. Kurrizi verovert de bal door een tackle van achteren. Kurrizi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grisald Mazrreku - Black Eagles 2020 1:0

16e minuut.
Galica rent richting de bal. Llaskuci verovert de bal door een tackle van achteren. Miftari onderschept slim de pass. Kristo onderschept slim de pass. Kristo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grisald Mazrreku - Black Eagles 2020 2:0

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Musaraj de bal onder controle te krijgen. Sollova bereikt de bal nog maar net als eerste. Musaraj begaat een overtreding. Musaraj krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Isufi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurrizi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kristo is nu in balbezit. Kristo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kristo passt de bal zonder na te denken. Llaskuci kan de bal niet met de borst controleren. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci verovert de bal door een tackle van achteren. Llaskuci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Isufi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurrizi met de inworp. Kristo is nu in balbezit. Kristo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Grisald Mazrreku - Black Eagles 2020 3:0

41e minuut.
Galica geeft een hoge lob. Inworp. Sollova met een snelle inworp. Kristo is nu in balbezit. Kristo draait met de bal, schiet en ... Gacaferri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grisald Mazrreku 28%, Black Eagles 2020 72%.
Grisald Mazrreku - Black Eagles 2020 3:0

47e minuut.
Kristo probeert naar een medespeler te passen. Llaskuci is nu in balbezit. Ukëimeri speelt de bal door. Klungelig pakt Llaskuci de bal. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gacaferri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Isufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacaferri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Maçi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rushiti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musaraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Musaraj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zhileta kopt de bal weg. Kelani verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kristo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kristo geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grisald Mazrreku 30%, Black Eagles 2020 70%.
Grisald Mazrreku - Black Eagles 2020 3:0