Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bruklind florii
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Stojku kopt de bal weg. Misimi geeft een lange en hoge pass. Meço kopt de bal weg. Lushi is nu in balbezit. Lushi schiet op doel. Osimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bruklind - florii 1:0

11e minuut.
Tare heeft problemen om de bal te vangen. Rrushi is nu in balbezit. Met opzet legt Tare zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tare naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Mahmudi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pllana bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjani is nu in balbezit. Pllana verovert de bal door een tackle van achteren. Pllana geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Sako probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Daar is Manjani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojku is nu in balbezit. Stojku speelt de bal door. Haxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bruklind 37%, florii 63%.
bruklind - florii 1:0

63e minuut.
Misimi met de inworp. Rama is nu in balbezit. Divjaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Divjaka passt de bal zonder na te denken. Meço is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Misimi onderschept slim de pass. Misimi met een sublieme pass. Divjaka met een sublieme pass. Haxhiu rent richting de bal. Haxhiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bruklind 36%, florii 64%.
bruklind - florii 1:0