Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HELLBANIANZ Grisald Mazrreku
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Kristo probeert naar een medespeler te passen. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Devaja de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
HELLBANIANZ - Grisald Mazrreku 0:1

6e minuut.
Maçi is nu in balbezit. Vogli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogli passt de bal met de wreef. Xhaxhka is nu in balbezit. Xhaxhka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Maçi geeft de bal voor. Smakiqi probeert naar een medespeler te passen. Haxhia is nu in balbezit. Xhaxhka rent richting de bal. Xhaxhka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Revaj is nu in balbezit. Batatina verovert de bal door een tackle van achteren. Batatina speelt de bal door. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kurti verovert de bal door een tackle van achteren. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci passt de bal in één keer door. Kristo is nu in balbezit. Kristo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HELLBANIANZ 52%, Grisald Mazrreku 48%.
HELLBANIANZ - Grisald Mazrreku 0:1

56e minuut.
Batatina geeft een hoge lob. Zhileta kopt de bal weg. Smakiqi is nu in balbezit. Kristo rent richting de bal. Kristo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Devaja controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Smakiqi heeft problemen om de bal te vangen. Smakiqi geeft een hoge lob. Pipa is nu in balbezit. Xhaxhka verovert de bal door een tackle van achteren. Xhaxhka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Xhaxhka met een sublieme pass. Batatina is nu in balbezit. Met opzet legt Smakiqi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Smakiqi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Zhileta verovert de bal door een tackle van achteren. Zhileta probeert naar een medespeler te passen. Kurtolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaxhka rent richting de bal. Xhaxhka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zhileta speelt de bal door. Kristo rent richting de bal. Kristo speelt de bal door. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Krusha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Vyshku rent richting de bal. Vyshku passt de bal met de wreef. Batatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatina haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kerri de bal onder controle te krijgen. Krusha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HELLBANIANZ - Grisald Mazrreku 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HELLBANIANZ 59%, Grisald Mazrreku 41%.
HELLBANIANZ - Grisald Mazrreku 0:2