Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
florii Grisald Mazrreku
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


20e minuut.
Daar is Kurrizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaçiu rent richting de bal. Kurrizi maakt een afschuwelijke overtreding. Kurrizi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Vyshku geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahmudi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tare is nu in balbezit. Tare haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kaçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci onderschept slim de pass. Pllana bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci onderschept slim de pass. Llaskuci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Maçi met een snelle inworp. Vyshku rent richting de bal. Tare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vyshku raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vyshku kan niet meer verder spelen. Batatina komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Sollova probeert naar een medespeler te passen. Batatina geeft een hoge lob. Kristo is nu in balbezit. Kristo draait met de bal, schiet en ... Biçoku probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
florii - Grisald Mazrreku 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florii 43%, Grisald Mazrreku 57%.
florii - Grisald Mazrreku 0:1

52e minuut.
Rrokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollova bereikt de bal nog maar net als eerste. Rrokaj begaat een overtreding. Rrokaj krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Tare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tare met een sublieme pass. Haxhiu is nu in balbezit. Haxhiu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kurtolli de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florii 38%, Grisald Mazrreku 62%.
florii - Grisald Mazrreku 0:1