Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ermira maliqi florii
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Pipa geeft een hoge lob. Daar is Xhemali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salaj is nu in balbezit. Salaj haalt uit met een fantastische trap. Osimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ermira maliqi - florii 1:0

23e minuut.
Haxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tare rent richting de bal. Haxhiu is nu in balbezit. Tare rent richting de bal. Tare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tare rent richting de bal. Tare schiet op doel. Abdiu kopt de bal weg. Haxhiu is nu in balbezit. Haxhiu draait met de bal, schiet en ... Deda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bega met een sublieme pass. Pipa heeft problemen om de bal te vangen. Pipa probeert naar een medespeler te passen. Salaj is nu in balbezit. Salaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ermira maliqi 47%, florii 53%.
ermira maliqi - florii 1:0

46e minuut.
Tare passt de bal in één keer door. Daar is Salaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pllana maakt een afschuwelijke overtreding. Pllana krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Statovci controleert de bal met de borst. Statovci geeft een lange en hoge pass. Salaj is nu in balbezit. Salaj schiet op doel. Osimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ermira maliqi - florii 2:0

60e minuut.
Tare passt de bal zonder na te denken. Kristo is nu in balbezit. Kristo passt de bal zonder na te denken. Tare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tare haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Pipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tare is nu in balbezit. Tare probeert naar een medespeler te passen. Haxhiu is nu in balbezit. Haxhiu haalt uit met een fantastische trap. Deda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Klungelig pakt Statovci de bal. Tare rent richting de bal. Tare probeert naar een medespeler te passen. Haxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ermira maliqi 48%, florii 52%.
ermira maliqi - florii 2:0