Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ermira maliqi bruklind
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Pipa met een sublieme pass. Fazliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Misimi is nu in balbezit. Bega verovert de bal door een tackle van achteren. Bega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi verovert de bal door een tackle van achteren. Lushi passt de bal in één keer door. Meço is nu in balbezit. Meço haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Manjani probeert naar een medespeler te passen. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi passt de bal in één keer door. Meço is nu in balbezit. Meço schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ermira maliqi - bruklind 0:1

33e minuut.
Pipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi onderschept slim de pass. Lushi met een sublieme pass. Meço rent richting de bal. Meço schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ermira maliqi 55%, bruklind 45%.
ermira maliqi - bruklind 0:1

50e minuut.
Koliçi rent richting de bal. Koliçi geeft de bal voor. Aqifi is nu in balbezit. Bega verovert de bal door een tackle van achteren. Bega schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Peja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi passt de bal in één keer door. Meço rent richting de bal. Meço haalt uit met een fantastische trap. Deda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Voka kopt de bal weg. Daar is Bega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi rent richting de bal. Lushi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Abdiu rent richting de bal. Meço onderschept slim de pass. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ermira maliqi - bruklind 0:2

61e minuut.
Rama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lushi rent richting de bal. Peja maakt een afschuwelijke overtreding. Peja krijgt een gele kaart. Lushi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lushi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tolka geeft een hoge lob. Rrushi kopt de bal weg. Lushi is nu in balbezit. Meço heeft problemen om de bal te vangen. Meço haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ermira maliqi 51%, bruklind 49%.
ermira maliqi - bruklind 0:2