Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grisald Mazrreku Erwq
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Sollova rent richting de bal. Përbreza rent richting de bal. Sollova verovert de bal door een tackle van achteren. Sollova geeft een lange en hoge pass. Kristo kopt de bal weg. Ceka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grisald Mazrreku - Erwq 1:0

6e minuut.
Kurrizi verovert de bal door een tackle van achteren. Kurrizi geeft de bal voor. Rexhepi heeft problemen om de bal te vangen. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Ceka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Dibra rent richting de bal. Kristo verovert de bal door een tackle van achteren. Kristo passt de bal met de wreef. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Agolli speelt de bal door. Kashuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kashuri geeft een lange en hoge pass. Çobani rent richting de bal. Çobani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Prenku rent richting de bal. Kurrizi verovert de bal door een tackle van achteren. Kurrizi probeert naar een medespeler te passen. Çobani heeft problemen om de bal te vangen. Çobani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Prenku rent richting de bal. Maçi verovert de bal door een tackle van achteren. Maçi met een sublieme pass. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grisald Mazrreku 41%, Erwq 59%.
Grisald Mazrreku - Erwq 1:0

46e minuut.
Pernaska heeft problemen om de bal te vangen. Pernaska passt de bal zonder na te denken. Rexhepi speelt de bal door. Kristo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristo haalt uit met een fantastische trap. Ceka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Pipa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prenku met de inworp. Pernaska rent richting de bal. Pernaska draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kurtolli de bal. Çobani rent richting de bal. Çobani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grisald Mazrreku - Erwq 1:1

86e minuut.
Agolli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sollova met een snelle inworp. Kristo rent richting de bal. Kristo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grisald Mazrreku 46%, Erwq 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grisald Mazrreku - Erwq 1:1