Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HELLBANIANZ Hellbanianz fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rusi met een sublieme pass. Dedja geeft de bal voor. Daar is Devaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muka rent richting de bal. Muka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Muzaku raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Byberi komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Schaut speelt de bal door. Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Byberi onderschept slim de pass. Byberi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Domi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vogli neemt de hoekschop. Xhaxhka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HELLBANIANZ - Hellbanianz fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HELLBANIANZ 45%, Hellbanianz fc 55%.
HELLBANIANZ - Hellbanianz fc 1:0

48e minuut.
Domi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vogli met de inworp. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Peja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia rent richting de bal. Haxhia passt de bal zonder na te denken. Xhaxhka rent richting de bal. Xhaxhka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Peja passt de bal zonder na te denken. Revaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Revaj probeert naar een medespeler te passen. Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaxhka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Dedja de bal onder controle te krijgen. Revaj rent richting de bal. Met opzet legt Peja zijn tegenspeler op de grond. Revaj wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Revaj kan niet meer verder spelen. Harxhi komt het veld opgelopen. Haxhia komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HELLBANIANZ 40%, Hellbanianz fc 60%.
HELLBANIANZ - Hellbanianz fc 1:0