Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erwq ermira maliqi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Abdiu rent richting de bal. Abdiu passt de bal in één keer door. Kashuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega is nu in balbezit. Bega haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Agolli met een snelle inworp. Klungelig pakt Përbreza de bal. Pipa maakt een afschuwelijke overtreding. Pipa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Koliçi rent richting de bal. Koliçi geeft de bal voor. Ligoreci met een sublieme pass. Fazliu rent richting de bal. Fazliu schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Gjyshi de bal. Ceka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erwq 39%, ermira maliqi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Erwq - ermira maliqi 0:0

81e minuut.
Dibra passt de bal in één keer door. Agolli is nu in balbezit. Agolli speelt de bal door. Klungelig pakt Çobani de bal. Çobani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erwq - ermira maliqi 1:0

84e minuut.
Statovci is nu in balbezit. Pernaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernaska probeert naar een medespeler te passen. Çobani rent richting de bal. Çobani haalt uit met een fantastische trap. Deda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobani is nu in balbezit. Statovci is nu in balbezit. Çobani onderschept slim de pass. Çobani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erwq 51%, ermira maliqi 49%.
Erwq - ermira maliqi 1:0