Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ermira maliqi Erwq
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja probeert naar een medespeler te passen. Lila is nu in balbezit. Lila geeft de bal voor. Gjyshi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Koliçi geeft de bal voor. Pernaska heeft problemen om de bal te vangen. Abdiu rent richting de bal. Çobani verovert de bal door een tackle van achteren. Çobani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Karteri is nu in balbezit. Përbreza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peja. Peja krijgt een gele kaart. Përbreza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Përbreza kan niet meer verder spelen. Aliaj komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Koliçi geeft een lange en hoge pass. Bega kopt de bal weg. Klungelig pakt Rexhepi de bal. Fazliu rent richting de bal. Fazliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ermira maliqi - Erwq 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ermira maliqi 43%, Erwq 57%.
ermira maliqi - Erwq 1:0

49e minuut.
Fazliu is nu in balbezit. Fazliu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gjyshi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ligoreci neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Prenku passt de bal in één keer door. Bogdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bega zijn tegenspeler op de grond. Bega krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Prenku met een sublieme pass. Bega is nu in balbezit. Agolli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agolli krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Çobani onderschept slim de pass. Koliçi onderschept slim de pass. Koliçi probeert naar een medespeler te passen. Pernaska is nu in balbezit. Pernaska haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Gjyshi geeft een hoge lob. Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernaska is nu in balbezit. Bega verovert de bal door een tackle van achteren. Bega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ermira maliqi 32%, Erwq 68%.
ermira maliqi - Erwq 1:0